Home Werkwijze   Foto's & Video's   Beoordelingen   Contact
 

Beoordelingen

DJ 50ste verjaardag in Maarheeze
Recensie door Birgitte

Hallo Frank.

27 maart was voor mij een onvergetelijke dag! We hebben mijn 50ste verjaardag thuis gevierd. Grote tent, drank, lekker eten en de muziek verzorgd door DJ Frank: de kers op de taart! Er is veel gedanst en veel verzoekjes waren niet nodig, want je voelde zelf precies aan hoe je de sfeer erin kon houden.
Gewoon uit je dak gaan met een discotheek met lichtshow, rook en een laser in je eigen huis; hoe cool is dat. We hebben alleen maar complimenten gehad over jouw aandeel! Een echte aanrader dus.

Frank ontzettend bedankt!

Groetjes Nico en Birgitte


Dj in Budel
Recensie door Tjeu van Horne-Kampeer Centrum

Frank heeft op de feestavond van de Adria Kampeerautoclub de muziek en het licht verzorgd, naar volle tevredenheid!

Hij voelt de doelgroep en de sfeer uitstekend aan, het geluid is goed en dit alles draagt samen met de lichtshow bij aan een fantastische avond.


dj in best
Recensie door Sander

21 juni hadden we een feest wat muzikaal werd begeleid door Frank.
De langste dag van het jaar en ook nog eens mooi weer, zorgde ervoor dat het binnen wat langzamer en later op gang kwam. Desalniettemin heeft Frank zijn best gedaan om het een bruissend feest te maken. Vooraf besproken wat wel (of juist wat niet) en tijdens het feest kon er nog wat bijgestuurd worden.
Frank; bedankt voor het feest.

Werkwijze van DJ FVM

"Wat is een feest zonder muziek?"

Iedereen heeft in zijn leven wel iets te vieren! Of het nu een verjaardagsfeest, bruiloft, 12.5 jarig huwelijk, examenfeest, bedrijfsfeest is, of er gewoon zomaar voor de gezelligheid een feest gegeven wordt. Het feest wordt vaak gemaakt door goede muziek, gezelligheid en sfeer!

DJ FVM zorgt ervoor dat u van de avond kunt genieten en zich niet druk hoeft te maken over de muziek. Welk feest ook gegeven wordt, DJ FVM maakt er een gezellige en onvergetelijke avond van!

Samen met u wordt gekeken wat wel en niet gewenst is op de avond van het feest.

Welke nummers er absoluut gedraait moeten worden. Maar ook welke nummers totaal niet kunnen/mogen!

Ook worden er afspraken gemaakt die door beide partijen worden nageleefd. Denk hierbij aan de begin en eindtijd, indeling van de avond en de prijs.

Deze afspraken kunnen gemaakt worden via de telefoon, email, of zelfs tijdens een persoonlijk gesprek!

Vanaf het moment van kennismaken tot na het feest wordt er contact gehouden. Dit wordt door veel mensen gewaardeerd. Zo krijgt u namelijk de ruimte om, totdat het feest begint, nog vragen te stellen, dingen door te geven, etc.

Zo kan DJ FVM de garantie geven dat het een top feest wordt!

Op de avond van het feest speelt DJ FVM in op de wensen van u en uw gasten Zo zorgen we er met zijn allen voor dat het een onvergetelijke avond wordt.

Voor vragen en informatie verwijs ik u graag naar mijn contact pagina. Zo kunt u uw vraag stellen via de telefoon of via de e-mail.

Contact PaginaOntwerp en onderhoud website: Remco Kriek